Аграрно-сервісна компанія «Астра» придбала 23 фургони Peugeot

Аграрно-сервісна компанія «Астра» зупинила свій вибір на комерційних автомобілях Peugeot: клієнт придбав моделі Partner, Expert, Boxer – фактично це вся лінійка комерційних автомобілі бренду. На початку липня замовнику була передана партія з 23 комерційних автомобілів.

Компактний фургон Peugeot Partner – це ідеальний транспорт для перевезення невеликих партій вантажів та обладнання: маневрений і зручний автомобіль. А також дуже економічний! Наявність в гамі моделі дизельного мотора об’ємом 1,6 л в парі з МКПП гарантує мінімальне споживання палива, що дозволяє експлуатувати автомобіль як звичайний щоденний транспорт.

Середньорозмірний фургон Peugeot Expert – це справжній «майстер на всі руки». Він пропонує місткий вантажний відсік, але також готовий порадувати і просторим 3-місниим салоном з посадочною формулою «1 + 2» (водій та два пасажира спереду). А широкі можливості трансформації допомагають у перевезенні довгих предметів і дозволяють перетворити салон автомобіля в «офіс на колесах».

Великий фургон Peugeot Boxer – це ідеальне рішення для складних завдань. Автомобіль доступний в кузові «фургон» з декількома варіантами довжини, але неодмінно з рекордною вантажопідйомністю і корисним об’ємом серед всіх комерційних моделей Peugeot. Крім того, дана модель також пропонується у виконанні «шасі-кабіна», готовому для створення специфічної надбудови по запитах клієнтів: ізотермічні і хлібні фургони, пожежні автомобілі і т.д.

Проведенням цієї угоди займався дилер бренду Peugeot «Автоцентр на Столичному».

Компанія «Агробудівельний альянс «Астра» – один з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні.

Провідні напрями діяльності: продаж нової і вживаної сільськогосподарської техніки; гарантійний сервіс та післягарантійне сервісне обслуговування сільськогосподарської техніки; продаж запасних частин до сільгосптехніки

Спектр техніки, що постачається компанією, охоплює практично всі види сільськогосподарських робіт на агропідприємствах будь-якого масштабу. Компанія поставляє техніку марок Fendt, Valtra, Horsch, Manitou, Berthoud, Valley, FraMest, Oros, Trimble, Bogballe.

// АвтоКраїна