Bosch планує до кінця 2025 року збільшити мережу «Бош Авто Сервіс» в Україні на 30% ‒ до 130 станцій

Світовий постачальник технологій та послуг компанія Bosch, яка розвиває найбільшу в світі мережу з обслуговування та ремонту автомобілів Bosch Service, планує до кінця 2025 року збільшити мережу «Бош Авто Сервіс» в Україні на 30% ‒ до 130 станцій.

Про це повідомив директор департаменту Автомобільні запчастини та обладнання компанії «Роберт Бош Лтд» Володимир Матусевич на щорічній прес-конференції компанії в Києві.

«На сьогодні ми маємо 100 станцій разом з Bosch Diesel Service, до кінця року відкриємо мінімум ще три, а до кінця 2025 року – наші плани враховують 130 станцій», ‒ сказав він, відповідаючи на питання видання АвтоКраїна.

При цьому він додав, що у січні 2021 мережі «Бош Авто Сервіс» у світі виповнилося 100 років. В Україні цей інформаційний привід відзначили перемогою фірмових СТО у всеукраїнській рейтинг-акції «Кращий автосервіс України 2020».

В свою чергу, як повідомив сказав генеральний директор «Роберт Бош Лтд» Віталій Бульда, у 2020 році компанія Bosch досягла в Україні продажів на рівні майже 130 мільйонів євро, таким чином перевершивши минулорічний результат на 7%.

Компанія швидко перейшла на віддалений формат роботи, надавши працівникам все необхідне для цього, забезпечила безперебійне спілкування з клієнтами та запустила нові послуги та онлайн-тренінги. Що стосується розвитку бізнесу в поточному році, пан Бульда зазначив: «Перший квартал 2021 року був успішним – спостерігаємо ріст продажів порівняно з аналогічним періодом 2020 року. Результат перших трьох місяців перевершив зростання ринку у ключових сегментах і галузях. Наша головна мета – зберегти цю позитивну динаміку продажів протягом всього 2021 року та продовжити втілення проєктів, які було призупинено у 2020 році». На кінець 2020 року в Bosch в Україні працювало понад 350 співробітників, у тому числі працівники неконсолідованих компаній.

Бош Авто Сервіс сьогодні є однією з найстаріших (у 2021 році мережа святкує 100-річний ювілей) і найбільшою мережею незалежних СТО у світі: вона налічує понад 15 000 партнерів у більш ніж 150 країнах. Статус партнера мережі Бош Авто Сервіс гарантує автомобілістам наявність на сервісній станції повного спектра необхідного для діагностики, ремонту та обслуговування автомобілів обладнання, а також відповідну кваліфікацію персоналу, рівень підготовки якого підтверджується тестуванням і сертифікацією в Навчальному центрі Bosch. Навчання співробітників включає технічні та бізнес-тренінги, розвиток навичок спілкування з клієнтами та інші активності.

Bosch Group є провідним постачальником технологій та послуг у світі. У компанії працює близько 394 500 працівнииків (станом на 31 грудня 2020 року). Продажі компанії в 2020 році за попередніми оцінками склали 71,6 млрд. євро. За видами діяльності, компанія поділяється на чотири бізнес-сектори: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари та Енергетика та Будівельні технології. До складу Bosch Group входить компанія Robert Bosch GmbH та близько 440 дочірніх та регіональних компаній у 60 країнах.

Компанію заснував Роберт Бош (1861-1942) у 1886 році у Штутгарті як «Майстерню точної механіки та електротехніки».

// АвтоКраїна