Bosch розробила гру-тренажер, яка навчає ремонтувати вантажівки

Операція Bosch з порятунку вантажівкиНа офіційному сайті компанії Bosch з’явилася браузерна онлайн-гра, завдяки якій можна навчитися ремонтувати вантажівку, а також розширити знання про рішення Bosch для СТО, що спеціалізуються на обслуговуванні вантажного транспорту.

Як відзначається у повідомленні компанії, за умовами гри «Операція Bosch з порятунку вантажівки» учаснику потрібно доставити вантаж бананів на фабрику з виготовлення морозива. Але проблема в тому, що ці фрукти обожнює велика й досить агресивна мавпа – настільки, що після зіткнення з нею вантажівка потребує ремонту. Щоб врятувати та повернути на дорогу вантажівку, учаснику потрібно пройти через 6 різних квестів – використовуючи знайдені предмети, інструменти та обладнання для діагностики, визначити несправності та усунути їх. Коли учасник вірно виконав одне завдання квесту – йому відкривається можливість переходити до наступного.

Тривалість проходження гри ‒ приблизно 10-15 хвилин.

Таким чином, у захопливій інтерактивній формі гравець має можливість не лише перевірити свої навички, але й  розширити знання про рішення Bosch для вантажного транспорту.

Дружній інтерфейс, зрозумілі описи та підказки допоможуть впоратися із завданнями навіть тим, хто ніколи не знімав клеми з акумулятора та не тримав у руках гайковий ключ. Однак у першу чергу гра «Операція Bosch з порятунку вантажівки» розрахована на тих, хто безпосередньо пов’язаний з ремонтом вантажного транспорту та знайомий з проблемами, які потрібно розв’язувати під час гри. Завдяки грі фахівці зможуть у цікавій ігровій формі отримати велику кількість додаткової інформації про можливості діагностичного обладнання Bosch, застосування програмного забезпечення ESI[tronic] для вантажного транспорту, а також різноманітні компоненти – від акумуляторів і стартерів до фільтрів і щіток склоочисників.

Кожна вдала дія в грі приносить певну кількість балів. Своїми результатами учасники можуть ділитися в соціальних мережах, щоб позмагатися в майстерності з колегами, друзями та знайомими.

Bosch Group є провідним постачальником технологій та послуг у світі. У компанії працює близько 394 500 працівнииків (станом на 31 грудня 2020 року). Продажі компанії в 2020 році за попередніми оцінками склали 71,6 млрд. євро. За видами діяльності, компанія поділяється на чотири бізнес-сектори: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари та Енергетика та Будівельні технології. Як провідний постачальник IoT, Bosch пропонує інноваційні рішення для «розумних будинків», промисловості 4.0 та автомобілів з Інтернет-підключенням.

До складу Bosch Group входить компанія Robert Bosch GmbH та близько 440 дочірніх та регіональних компаній у 60 країнах. Світова мережа виробничих, інженерних та торгових мереж Bosch охоплює майже всі країни світу. Основою для майбутнього зростання компанії є її інноваційний потенціал. У 126 підрозділах компанії Bosch по всьому світу працюють 72 600 співробітників у галузі досліджень та розробок, а також близько 30 000 розробників програмного забезпечення.