Bosch визнано найкращим брендом в семи номінаціях Best Brand 2021

Best Brand 2021Понад 100 тисяч читачів авторитетного німецького видання Auto Motor und Sport зробили свій традиційний вибір кращих брендів у рамках премії Best Brand 2021. Продукція Bosсh, а також мережа «Бош Авто Сервіс» визнані кращими в 7 категоріях автомобільних запчастин і сервісного обслуговування з 24 можливих.

Вибір читачів видання був зроблений на користь продукції компанії та мережі «Бош Авто Сервіс» у наступних категоріях:

• гальмівні системи;
  • АКБ;
  • фільтри;
  • свічки запалювання;
  • щітки склоочисників;
  • інструменти;
  • мережа СТО.

Високі місця в рейтингу читацьких уподобань одного з найавторитетніших автомобільних видань Німеччини продукція компанії Bosch посідає вже не перший рік ‒ причому це стосується всіх категорій, у яких автокомпоненти компанії здобули перемогу.

Так, свічки запалювання бренду перемагають у премії Best Brand вже 16-й раз. Приємним сюрпризом стало повернення до списку переможців гальмівних систем Bosch: у нинішньому році вони стали лідером по довірі користувачів і тим самим ще раз довели свою надійність і якість.

Премія Best Brand заснована автомобільним виданням Auto Motor und Sport у 2005 році. Переможці в заявлених номінаціях визначаються на підставі опитування читацької думки: аудиторії пропонують назвати компанію, продукції якої вони довіряють найбільше. У 2021 році свою думку щодо кращих автовиробників висловили понад 100 тисяч читачів журналу та його електронної версії.

Bosch Group є провідним постачальником технологій та послуг у світі. У компанії працює близько 394 500 працівників (станом на 31 грудня 2020 року). Продажі компанії у 2020 році за попередніми оцінками склали 71,6 млрд євро. За видами діяльності, компанія поділяється на чотири бізнес-сектори: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари та Енергетика та Будівельні технології.

До складу Bosch Group входить компанія Robert Bosch GmbH та близько 440 дочірніх та регіональних компаній у 60 країнах. Світова мережа виробничих, інженерних та торгових мереж Bosch охоплює майже всі країни світу.

// АвтоКраїна