«Галнафтогаз» відкрив перший АЗК із вікном видачі готових страв ОККО Drive

Наприкінці червня у Львові по вулиці Личаківська, 150-152, відкрився новий автозаправний комплекс ОККО. Він став першим АЗК, де працюватиме вікно видачі страв з асортименту кафе – ОККО Drive.

«ОККО Drive – черговий експеримент нашої мережі, що має на меті пришвидшити обслуговування клієнтів на автомобілі, які хочуть смачно поїсти та насолодитися нашою ароматною кавою, але не мають часу заходити в торговий зал. Щоб забрати готові страви, варто лише під’їхати до табло з меню, щоб зробити вибір, після чого до вікна видачі, щоб розрахуватися у зручний спосіб і забрати сформоване та запаковане замовлення. Наразі триває технічна підготовка до запуску. Оскільки це тестовий формат для АЗК, ми наразі відпрацьовуємо всі процеси і спостерігатимемо за відгуками клієнтів на одному комплексі у Львові. Якщо ж дана опція буде цікава нашим клієнтам, можна буде розглядати розширення при будівництві нових АЗК та при проведенні реконструкцій», – коментує операційний директор мережі ОККО Олена Ворошило.

На новому АЗК встановлено 8 паливороздавальних колонок. Клієнтів заправляють 5-ма видами пального, в тому числі брендовими марками Pulls 95 і Pulls Diesel. У планах – газовий модуль, встановлення чарджеру для зарядки електромобілів. Також АЗК обладнано додатковим сервісом – безкоштовною підкачкою коліс.

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 414 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei.

У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, Херсонський нафтоперевалювальний комплекс, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

ОККО Drive