Мережа АЗК ОККО почала оновлення кавових зон

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») почала оновлення кавових зон і на сьогодні вже встановлено 25 нових кавомодулів, а до кінця року їх кількість збільшиться до 50.

Як сказано у повідомленні компанії, новий кавомодуль має зручну навігацію, стильний дизайн, яскраву підсвітку та ергономічні вертикальні диспенсери для стаканів.

Ко того ж, нові кавомодулі мають до 3 кавомашин, що дозволяє значно прискорити приготування кави на заправці та не стояти в черзі. Для зручності клієнтів поруч з кавомашинами розташовано багаторівневу вітрину зі снеками та різноманітними смаколиками. Також на полицях оновлених кавових зон можна знайти мелену або каву в зернах та брендовані аксесуари для поціновувачів кави.

ОККО постійно працює над розширенням послуг та удосконаленням сервісу. Так, сьогодні на АЗК клієнтам доступні близько 20 сервісів, які працюють цілодобово: від смачного перекусу в дорозі до отримання посилок чи готівки на касі.

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 413 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei.

У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, Херсонський нафтоперевалювальний комплекс, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.