Michelin збільшила в Україні мережу TyrePlus до 14 шинних центрів

Michelin збільшила в Україні мережу TyrePlus до 14 шинних центрівВ кінці березня в Києві відбулося відкриття четвертого професійного шинного центру TyrePlus на базі компанії партнера «Джет Таєрс». Загалом, сьогодні на території України діє 14 професійних шинних центрів TyrePlus.

Як сказано у повідомленні компанії, новий шинний центр TyrePlus вигідно розташований в найбільшому спальному районі міста, що забезпечує клієнтам крокову доступність і зручну транспортну розв’язку.

У шинному центрі, який розташований за адресою: Київ, вул. Челябінська 10,   площею 450 м² працюють 2 пости шиномонтажу з високотехнологічним обладнанням, що відповідає технічним регламентам і високим стандартам Групи Michelin.

«Відкриття нового шинного центру – це важливий крок в рамках розвитку партнерської мережі TyrePlus в Україні. Ми прагнемо запропонувати клієнту все найкраще – високотехнологічний продукт і якісний сервіс, який відповідає світовим стандартам бренду. Саме тому ми з особливою увагою вибираємо партнера для участі в програмі TyrePlus, що має єдині стандарти організації бізнесу. З компанією «Джет Тайєрс» нас пов’язує успішне і взаємовигідне співробітництво з 2013 року. І тепер ми раді довірити наших клієнтів «Джет Тайєрс» в статусі офіційного учасника програми TyrePlus», ‒ сказала генеральний директор компанії Michelin в Україні Марина Ляшенко.

У новому центрі клієнтам надається повний комплекс шиномонтажних робіт, включаючи заміну та ремонт шин, сезонне зберігання, а також прийом шин на утилізацію. Всі сервісні роботи проводяться командою професіоналів, що пройшли профільне навчання і постійно підвищують свою кваліфікацію. Крім того, на території шинного центру клієнтам пропонується комфортна зона очікування і парковка.

TyrePlus ‒ це програма партнерства, побудована за принципом франчайзингу. В рамках даної програми компанія Michelin безкоштовно передає партнеру розроблену модель ведення бізнесу з повним інформаційним забезпеченням. Компанія Michelin здійснює аудит шинного центру на регулярній основі для забезпечення клієнтам високого рівня обслуговування.

Michelin ‒ перший в Європі і третій за величиною виробник шин в світі після американської Goodyear і японської Bridgestone. У компанії 69 виробничих підприємства в 19 країнах.