ОККО збільшила LPG-інфраструктуру до 312 газових модулів

За рік Концерн «Галнафтогаз» інвестував у розвиток своєї LPG-інфраструктури 40 мільйонів гривень, встановивши додатково 22 газові модулі. Таким чином, станом на грудень скрапленим газом можна заправитися уже на 312 АЗК мережі ОККО.

Зокрема, 4 нових газових модулі було введено в експлуатацію за четвертий квартал 2021 року. Два із них запрацювали у Донецькій області, один – у Чернівцях  та ще один – у Хмельницької області.

За 5 останніх років ОККО наростила кількість газових модулів у своїй мережі у півтора рази. Адже на кінець 2016 року у мережі працювало 210 пунктів заправки скрапленим газом.

Нагадаємо також, що компанія побудувала власну газонаповнювальну станцію для зберігання скрапленого газу у Золочеві (Львівська обл.) та облаштувала дві сучасні лабораторії, щоб контролювати його якість. Завдяки цьому кожен літр скрапленого газу у мережі ОККО проходить ретельну триступеневу перевірку на відповідність чинним державним стандартам. Із 2022 року у структурі компанії працюватиме й мобільна лабораторія, здатна додатково перевіряти якість автогазу безпосередньо на автозаправних комплексах.

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 416 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, Херсонський нафтоперевалювальний комплекс, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.