Rolls-Royce у першому кварталі встановив рекордні продажі за всю 116-річну історію бренду

Rolls-RoyceПерший квартал 2021 року став рекордним для британського виробника автомобілів класу «люкс» Rolls-Royce Motor Cars: за перші три місяці бренд продемонстрував найвищі показники за свою 116-річну історію. З 1 січня по 31 березня клієнтам передано 1380 автомобілів – на 62% більше, ніж у першому кварталі 2020 року.

«2021 рік почався дуже успішно для Rolls-Royce Motor Cars, що підтверджують квартальні результати продажів – рекордні показники за всю 116-річну історію бренду. Завдяки впевненому попиту на наші моделі, особливо на новий Ghost і позашляховик Cullinan, зростання продажів на ключових ринках і рекордним замовленнями на індивідуалізацію за програмою Bespoke сьогодні наш бізнес перебуває у відмінній формі. У нас є всі підстави для оптимізму на весь 2021 рік», ‒ відзначив виконавчий директор Rolls-Royce Motor Cars Торстен Мюллер-Отвос (Torsten Müller-Ötvös).

Як сказано у повідомленні компаніі «АВТ Баварія» ‒ офіційного імпортера Rolls-Royce в Україні, компанія побила попередній квартальний рекорд, поставлений у 2019 році. Збільшення продажів спостерігалося на всіх ринках, лідери зростання – Китай, США й АзіатськоТихоокеанський регіон.

Відзначається високий попит на весь модельний ряд Rolls-Royce, особливо на новий бізнеслімузин Ghost, представлений у 2020 році, й ультрарозкішний позашляховик Cullinan.

Замовлення розміщені аж до другої половини 2021 року.

Обсяг індивідуальних замовлень за програмою персоналізації Bespoke залишається на рекордному рівні 2020 року. В цьому році клієнтам вже передано кілька дивовижних колекційних автомобілів, включаючи Phantom з деревом коа і Phantom Iridescent Opulence.

Квоти на всі 20 автомобілів з колекції Phantom Tempus також вже розподілені.

Розмірковуючи про результати, пан Мюллер-Отвос зазначив: «Ми відреагували на виклики з властивою сміливістю, фантазією і винахідливістю при ретельному плануванні, поставивши в пріоритет інтереси і вимоги наших клієнтів. Кожен член нашої виняткової команди Rolls-Royce в Гудвуді і у всьому світі зіграв ключову роль в досягненні цих видатних результатів. Саме завдяки їх талантам, навичкам, відданість справі й ентузіазму сьогодні ми займаємо ці успішні позиції».

Виконавчий директор Rolls-Royce Motor Cars Торстен Мюллер-Отвос

Rolls-Royce Motor Cars – провідний виробник розкішних автомобілів. Є дочірньою компанією BMW Group. Rolls-Royce Motor Cars ніяк не пов’язаний з компанією Rolls-Royce plc, яка займається виробництвом авіаційних двигунів і силових установок. Сьогодні понад 2000 фахівців працюють на заводі Rolls-Royce Motor Cars у Гудвуді, Західний Суссекс, – єдиному майданчику, де вручну виготовляються автомобілі люксової марки.