Сервіс доставки Glovo почав співпрацю з МХП

МХП почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» — сервісу доставки Glovo. В рамках проекту компанія МХП розробила продукти, запустила виробництво та відвантажила всі інгредієнти, необхідні для приготування страв віртуальними ресторанами Bendito Buritto, які працюють за франшизою від Glovo.

Як відзначається у повідомленні МХП, проект розроблено командою MHP Solutions спільно з Кулінарним центром МХП. Вся продукція для Bendito Buritto виготовлена у Кулінарному центрі МХП — унікальному об’єкті, в якого немає аналогів у Східній Європі. Цей інноваційний простір пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.

Проєкт «хмарних кухонь» компанія Glovo розвиває з 2018 року, відкриваючи «хмарні кухні» в районах міст з недостатньою кількістю та малим різноманіттям закладів харчування. Сервіс облаштовує кухонні приміщення згідно міжнародного стандарту HACCP, що регламентує порядок безпеки харчових продуктів, а також інженерними та технологічними комунікаціями. Кухні працюють на замовлення через додаток Glovo і недоступні гостям для відвідування, а їжу готують лише для доставки.

Glovo — це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у більше 900 містах у 23 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці.

Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більше 50 тисяч кур’єрів, кількість асоційованих партнерів досягає 90 тисяч.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 36 містах.

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами на Балканах.

Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м’ясопереробки і тваринництва. Інноваційність та динамічне зростання дозволили МХП за десятиліття збільшити сукупні потужності з виробництва м’яса курки у три рази до понад 700 тис. тонн за підсумками 2020 року, також потужності компанії по виробництву курятини європейського операційного сегменту (РР) склали більше 100 тис. тонн м’яса птиці.