У першому півріччі клієнти ОККО зібрали рекордну кількість речей для нужденних

З року в рік клієнти мережі АЗК ОККО все активніше беруть участь у соціальному проєкті компанії зі збору вживаних речей для соціально незахищених груп населення. Загалом за 6 місяців 2021 року зібрано 277,5 тонн, що майже на 101 тонну перевершує минулорічний показник.

Як  сказано у повідомленні компанії, протягом другого кварталу на АЗК мережі було зібрано 168,6 тонн речей, які були передані до будинків сімейного типу, малозабезпеченим, ветеранам та вихованцям дитячих центрів. Вживані речі клієнти ОККО залишають у спеціальних контейнерах на 30 АЗК в семи містах України – Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. Всі адреси можна дізнатись тут.

З сортуванням та передачею речей нужденним допомагають громадські організації та благодійні фонди, що протягом багатьох років є партнерами ОККО у реалізації проєкту – «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин», «Допомагаємо».

Нагадаємо також, що у Львові на 5 АЗК мережі встановлені контейнери для збору макулатури. У другому кварталі 2021 року було зібрано – 998 кг, а  за 6 міс. 2021 р. – 2 064 кг вторсировини. Кожен кілограм має значення, бо гроші, отримані від зданої вторсировини, спрямовуються на підтримку дітей з навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 414 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei.

У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, Херсонський нафтоперевалювальний комплекс, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

// АвтоКраїна