У Запоріжжі відкрився новий дилерський центр Volvo

У Запоріжжі відкрився новий офіційний дилерський центр Volvo – «Нортек Авто Запоріжжя». Це десятий ювілейний центр мережі Volvo в Україні, розташований на набережній міста – головній транспортній артерії Запоріжжя.

Як сказано у повідомленні компаніі «Віннер Імпортс Україна» – офіційного імпортера Volvo Cars в Україні, просторий двоповерховий центр пропонує оглянути увесь модельний ряд Volvo – від флагманського позашляховика XC90 до абсолютно нового електромобіля XC40 Recharge, презентованого у світі нещодавно.

Вже 30 серпня у Запоріжжі відбудеться Volvo Road Tour, де можна персонально випробувати новинку на тест-драйві. Оскільки кількість автомобілів та гостей івенту лімітована, дізнатися про участь у заході можна просто зараз у «Нортек Авто Запоріжжя».

Концепція салону виконана у стилі Volvo: акценти на елементах скандинавського дизайну та зовнішнє оформлення в холодних тонах. А зона очікування для клієнтів нагадує вітальню шведської родини – так природно грає світло із напівтонами.

Відтепер обслуговувати авто та оглянути новинки бренду стає комфортніше для мешканців Запоріжжя та сусідніх містечок. Розширення мережі дилерських центрів – це заощадження часу, коли не потрібно далеко подорожувати, щоб випробувати нове авто чи віддати власне на сервіс.

Загальна площа дилерського центру – 1651 кв м, площа шоуруму – 340 м кв (6 автомобілів у шоурумі), площа сервісу – 612 кв м, кількість підйомників для авто – 5.

Компанія Volvo Cars була заснована 1927 року. Сьогодні – це один з найбільш відомих і шанованих у світі автомобільних брендів, який у 2020 році продав 661 713 автомобілі приблизно в 100 країнах світу. З 2010 року Volvo Cars входить до складу Zhejiang Geely Holding (Китай).

«Віннер Імпортс Україна, Лтд.» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 27 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 50 дилерських центрах та сервіс партнерах.

// АвтоКраїна