В Одесі відкрився новий дилерський центр Nissan

(ФОТО) 13 березня 2021 року відбулось грандіозне відкриття нового дилерського центру Nissan в Одесі ‒ «Nissan на Грушевського» компанії ТОВ Скай Моторс+. Головною концепцією відкриття стала тематика «неба», що доповнює та підсилює назву нового центра та легендарної моделі Nissan Skyline.

Автоцентр розташований у автомобільному містечку на жвавій дорозі за адресою: м. Одеса, вул. Михайла Грушевського, 37, і збудованій за всіма стандартами компанії Nissan.

У шоурумі представлений весь модельний ряд, офіційно доступний на ринку України. Саме тут можна придбати автомобіль або скористатися програмою Trade In. Крім цього, автоцентр пропонує своїм клієнтам послуги з оформлення спеціальних кредитних, лізингових і страхових програм.

На території площею 2500 м2 дилерського комплексу розташований сервісний центр на 22 пости, укомплектований новітнім обладнанням, що дає клієнтам можливість оперативно та якісно обслуговувати свої автомобілі.

Технічне оснащення Скай Моторс+ повністю відповідає вимогам бренду. Співробітники автоцентру пройшли додаткове навчання за стандартами Nissan і готові надати професійні консультації по кожній моделі, організувати персональний тест-драйв і допомогти у виборі оптимальної комплектації автомобіля.

«Основоположні цінності Групи Компаній «Автомастер» ‒ це люди, інтереси клієнта, професійна дисципліна. Наша місія ‒ «Ставитися до клієнта так, як ми б хотіли, щоб клієнт ставився до нас». Саме тому, ми гарантуємо високий рівень сервісу і максимальну лояльність для наших клієнтів. Бренд Nissan ‒ є стратегічним вектором розвитку нашої компанії і ми раді вітати японську марку в нашому бізнес-портфелі», ‒ зазначив генеральний директор ГК «Автомастер» Вадим Курносенко.

Компанія Скай Моторс+ є частиною Групи Компаній «Автомастер», яка представляє дев’ять топових брендів в Одеській області. Саме тому, новий дилер пропонує комплексний підхід до обслуговування клієнтів:

• Персональний он-лайн помічник чат бот
  • Цілодобова технічна підтримка клієнтів
  • Зручна та безкоштовна поїздка до автоцентру за допомогою таксі Uklon для проходження тест-драйву
  • Персональний менеджер для обслуговування корпоративних клієнтів
  • Кузовний сервіс з новітнім обладнанням
  • Програма лояльності Service Bonus, яка комбінує у собі вигідну знижку на обслуговування авто та бонусний рахунок
  • Сезонні акції сервісу та пакетні пропозиції